"Mihaela Rădulescu e urâtă și proastă"

1090
1
Jurnalistul Radu Banciu atacă divele din România. Acesta nu are o părere foarte bună despre Mihaela Rădulescu și Andreea Raicu.
Jurnalistul care va prezenta, începând cu 11 iulie, o emisiune de tip revista presei la postul B1 TV, a folosit cuvinte dure la adresa Mihaelei, spunând despre aceasta că nu se poate compara cu el.
"Se compară Mihaela Rădulescu cu mine? Ea nu se mai poate regăsi, s-ar minți și dacă ar sta singură între patru pereți. Nici nu mai știe de unde a plecat, eu o știu de pe când era la Pro TV, era urâtă și proastă", a spus Banciu, pentru Click.ro.
Banciu nu este la prima abatere, în ceea ce o privește pe Mihaela Rădulescu, în luna mai acesta numind-o "analfabetă".
"Departe de mine să cred că Mihaela Rădulescu este o scriitoare. Știți câte greșeli de ortografie avea scrisoarea ei? Cam 40! Ei, citiți-o și după aia vorbim despre Mihaela Rădulescu. E o analfabetă care a ridicat nivelul de analfabetism al României! Dacă o scoatem la tablă acum și o punem să scrie ceva…", spunea Radu Banciu.
Dar nici Andreea Raicu n-a scăpat de injuriile acestuia: "Era o proastă, la al treilea cuvânt se încurca. Se poate spune că a fost prima asistentă TV, deoarece avea o emisiune cu Andi Moisescu, dar vorbea doar el, ea nu avea nicio treabă."


Comentează știrea

elan
7 iulie 2011
...

confirm

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3914 secunde