Teo s-a împăcat cu tatăl său, de ziua lui

560
Teo s-a împăcat cu tatăl său, de ziua lui - teotrandafir1-1309960918.jpg
Teo Trandafir și-a sunat tatăl, pe Ion Uță, de ziua lui, după o perioadă în care a păstrat distanța din cauza avalanșei de declarații pe care acesta le-a făcut la televiziuni cât timp ea era internată în clinica din Viena, scrie adpm.ro.
Ion Uță și-a serbat marți ziua de naștere, iar cel mai frumos cadou pe care l-a primit a fost un telefon de la fiica lui, Teo Trandafir.
Gestul vedetei de televiziune l-a bucurat nespus pe medic, mai ales că vine după o perioadă în care apele nu erau atât de limpezi: Teo a fost, se pare, deranjată de ceea ce tatăl ei a declarat în presă cât timp se afla internată la Viena.
"M-a sunat Teo de ziua mea și ăsta a fost cel mai frumos cadou. Avea o voce clară, limpede frumoasă, este vocea aceea care mi-a făcut o viață fericită și frumoasă. Noi nu avem nimic de reproșat unul altuia, nu am fost certați, așa că nu aveam cum să ne împăcăm", a declarat Ion Uță.
Se pare că Teo a fost supărată pe Ion Uță pentru faptul că, atât timp cât a stat în spital și nu a comunicat verbal cu mass - media din România, tatăl ei era prezent aproape zilnic în ziare și la televizor, cu declarații despre situația de sănătate a fiicei sale, dar și cu alte amănunte din viața ei privată și din trecutul ei.
"Teo este o luptătoare, o voinică, o dură cu ea și cu alții. Sunt mândru că am așa o fată, sunt mai bucuros ca niciodată acum. Nu ne-am întâlnit de când s-a întors în țară. Trec prin perioada «ciocul mic». Fata mea este dură și cu mine", a mai mărturisit medicul Ion Uță în urmă cu ceva vreme.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3663 secunde