Concurs Monica Gabor se iubește cu un milionar chinez

748
Monica Gabor se iubește cu un milionar chinez - monicacolumbeanuiubitchinez2-1309961028.jpg
Monica Gabor se întoarce în America nu doar pentru a câștiga bani în urma prestațiilor de fotomodel, ci și pentru noul ei iubit. Fosta doamnă Columbeanu are o relație cu un tânăr milionar, de origine asiatică, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din China, cu care a fost fotografiată sărutându-se cu patos.
Monica Gabor a fost fotografiata de paparazzi revistei Ciao în compania unui tânăr asiatic cu care nu se sfia să se sărute pe străzile din Los Angeles.
Din șirul de fotografii se poate observa că fosta doamnă Columbeanu pare foarte fericită și în același timp atentă cu noul ei prieten, pe care îl răsfăța cu gesturi tandre, îi despachetează și îi aprinde țigările, îi plătește parcarea și îi ține haina.
Atenția cu care îl copleșește ne aduce aminte de interesul pe care și-l dădea tânăra la începutul relației cu Irinel Columbeanu.
Noul partener al Monicăi este fiul unui om de afaceri foarte înstărit din China. Este cel care produce, printre altele, și ceaiul roz Mr. Pink, cu care Monica a fost zărită la aeroportul Henri Coandă când s-a întors în România. Se pare că ea își oferă imaginea pentru a promova această băutură în America.
Din informațiile oferite de Ciao, aflăm că Monica se răsfață în Los Angeles într-un apartament de lux ce valorează 8,5 milioane de dolari, ce îi aparține noului ei partener.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Iulie 2011
Stire din Monden : Tom Hanks iubește să fie bunic
Pagina a fost generata in 6.5567 secunde