Mihai Constantinescu, despre prima experiență sexuală: "A fost penibil"

752
Mihai Constantinescu, despre prima experiență sexuală:
Despre cum și-au pierdut virginitatea vedetele autohtone și unde le place să facă sex s-a scris în repetate rânduri, însă puțini sunt cei care știu cum a fost prima experiență sexuală a celor care, în urmă cu peste 20 de ani, făceau legea în industria muzicală.

Mai mult sau mai puțin reținuți în a oferi detalii, Nelu Ploieșteanu și Mihai Constantinescu au povestit cum și-au început ei viața sexuală, Maria Cârneci rezumându-se la a declara: "Pe vremea mea era altfel. Trebuia să duci cămașa să demonstrezi că erai virgină".

"Mi-e rușine să povestesc, mai ales că aveam doar nouă ani. Ea era mai bătrână, avea vreo 14 ani. A fost frumos, într-un lan de tutun, dar nu mai țin minte foarte bine. Ne-am înțepat amândoi acolo, a fost romantic ce să mai!", a declarat Nelu Ploieșteanu în emisiunea "Drept la țintă".

Mihai Constantinescu a oferit ceva mai multe detalii amuzante, nu picante, concluzia fiind aceea că toată experiență a fost penibilă.

"A fost o chestie de neimaginat. Eram copil, adică aveam vreo 15 ani. Un prieten de-al meu m-a întrebat dacă nu vreau să aduc o fată să vedem și noi cum e cu treaba aia. Nu pot să uit cât a fost de penibil. A fost penibil pentru că oricât de mult mă chinuiam nu-mi ieșea. El a făcut-o de mai multe ori și într-un final am reușit și eu. După aceea am întrebat dacă aia era tot, pentru că nu-mi venea să cred", a povestit artistul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 August 2011
Stire din Fun : Setul de prezervative
Pagina a fost generata in 0.4982 secunde