Îți dorești un menage a trois? Iată câteva sfaturi

622
Îți dorești un menage a trois? Iată câteva sfaturi - sex-1314019378.jpg
Vrei să inviți o a treia persoană în patul tău? Un astfel de act necesită multă grijă, pre-planificare și gândire clară.

Lămurește-ți sentimentele mai întâi - Numai un cuplu al cărei parteneri sunt foarte conștienți de sentimentele lor despre sexul în trei se poate aventura într-un asemenea act.

Stabiliți clar regulile jocului - Înainte să faci această plimbare sălbatică cu partenerul tău, trebuie să stabiliți reguli pe care să le respectați tot timpul. Dacă vrei să facă sex doar cu tine și să nu atingă cealaltă persoană, spune-i clar că cealaltă persoană este numai la dispoziția ta și asigură-te că înțelege care este dorința ta.

Prietena apropiată - Femeile aleg de multe ori o prietenă apropiată pentru un menage à trois. Ele cunosc această persoană și au încredere în ea. Pericolul acestei alegeri apare atunci când relația romantică începe să dispară. O trădare din partea prietenei tale poate apărea, de asemenea, dacă se dă la partenerul tău fără permisiunea ta.

Un străin - Dacă ți se pare că imaginea unei prietene într-o partidă de sex în trei îți provoacă disconfort, poate ți-ar fi mai ușor să îți imaginezi o astfel de experiență erotică cu o persoană străină. Poți întâlni astfel de persoane prin anunțuri sau Internet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2458 secunde