40.000 de români pot beneficia de tarife reduse pe litoral

583
40.000 de români pot beneficia de tarife reduse pe litoral - costinesti51-1314039383.jpg
Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociația Litoral - Delta Dunării și ANAT au decis semnarea unui

protocol de colaborare pentru unificarea programelor "O săptămână la mare" și "Litoralul pentru toți", respectiv utilizarea acelorași tarife și comisioane.

Potrivit președintelui FPTR, Mohammad Murad, până la această oră, s-au înscris în program 40 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral. Acestea pun la dispoziție un număr de aproximativ 6.500 de locuri pe serie, așadar aproape 40.000 de turiști vor putea beneficia de vacanțe la tarife reduse, în cele șase serii ale programului.

Vă amintim că programul "Litoralul pentru toți" vine cu următoarele tarife: hotel 5* cu mic dejun: 549 lei, hotel 4* cu mic dejun: 439 lei, hotel 3* cu mic dejun: 379 lei, hotel 3* fără mic dejun: 249 lei, hotel 2* cu mic dejun: 279 lei, hotel 2* fără mic dejun: 209 lei și hotel 1* fără mic dejun: 179 lei.

Programul începe pe 1 septembrie și are ca dată finală estimată 15 octombrie. Biletele au fost puse în vânzare în agențiile de turism începând cu 19 august.

Listele cu unitățile de cazare vor fi actualizate zilnic pe site-urile celor trei asociații: fptr.org, asociatia-litoral.ro și anat.ro.

"În condițiile în care românii sunt afectați și anul acesta de criza economică, Federația Patronatelor din Turismul Româ-nesc consideră că turiștii români trebuie să fie încurajați să-și petreacă vacanțele în România, în condiții cât mai avantajoase. Scopul nostru este facilitarea accesului la odihnă a unui număr sporit de persoane", a precizat Mohammad Murad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0977 secunde