Mihai Trăistariu, în scandal cu fratele lui

324
Mihai Trăistariu, în scandal cu fratele lui - mihaitraistariu-1367162600.jpg
Mihai Trăistariu a trecut prin momente cumplite când a aflat că părinții săi sunt bolnavi. Mai întâi a murit tatăl său, apoi, la scurt timp după reușita de la Eurovisionul din 2006, acesta și-a îngropat și mama. Ambii părinți au fost răpuși de cancer. Atunci, Mihai și cei trei frați ai săi, Geanina, Constantin și Vasile, au devenit și mai uniți decât erau și au promis să se sprijine la greu. 

Atunci când mijlociul Vasile, în vârstă de 37 de ani, a avut nevoie mai mare de ajutor, Mihai, deși este cel mai mic dintre ei, a fost un real sprijin pentru acesta și a avut întotdeauna grijă să-i plătească întreținerea, să-i lase bani de buzunar, știind că îi era destul de dificil să se descurce cu un salariu modest de profesor de desen, în Piatra Neamț. În urmă cu un an și jumătate, Vasile Trăistariu și-a dat demisia, după 12 ani de muncă, pentru că elevii își băteau joc de el. Acest lucru nu i-a convenit deloc lui Mihai și a avut nenumărate discuții cu el, încercând să-l convingă să se întoarcă la catedră. 

"Nu vreau să-l întrețin până la 60 de ani și după aceea. I-am explicat de foarte multe ori că trebuia să mai lucreze încă șapte ani ca să aibă 20 de ani vechime pe cartea de muncă, pentru a avea dreptul și el la o pensie, dar nu înțelege. E pacoste mare. Nu știu ce să mă mai fac cu el, că nu înțelege deloc", a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!. 

Mai mult, artistul i-a făcut rost, prin intervenții, de un job la Sala Palatului, apoi Tiberiu Ceia l-a sunat să-l întrebe dacă fratele său vrea să picteze cupola unei mănăstiri, pe o sumă frumușică. Acesta însă a refuzat cu desăvârșire, spunându-i că se descurcă cu banii câștigați din vânzarea tablourilor. Potrivit clickvedete.ro, pe Mihai Trăistariu l-a enervat decizia fratelui, cu atât mai mult cu cât banii pe care-i lasă lunar pentru mâncare, Vasile îi aruncă pe cristale și alte prostii care cred că îi aduc energie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4616 secunde