Moni a vrut să se asigure că Ramona nu o va face de râs în Hong Kong. I-a impus reguli stricte!

237
Moni a vrut să se asigure că Ramona nu o va face de râs în Hong Kong. I-a impus reguli stricte! - 13933207930dee5de2-1423395777.jpg
Ramona Gabor se află de câteva zile în Hong Kong, la invitația Monicăi și a iubitului său chinez. Înainte de plecare, modelul s-a văzut nevoit să-și facă bagajele după indicațiile surorii ei mai mari. 




Ca și când nu i-ar fi fost de ajuns că în Dubai a trebuit să renunțe la ținutele prea sexy, Ramona Gabor este nevoită să facă același lucru și în vacanța din Hong Kong. Cum aceasta se află cu Mr Pink în țara lui, la familia sa, Monica i-a impus câteva reguli vestimentare, pe care trebuie să le respecte cu strictețe. Mai precis, Ramona și-a luat în bagaj haine de firmă, elegante și sobre. Moni își dă cu părerea de fiecare dată când ies din camera hotelului unde sunt cazate, scrie libertatea.ro.


De asemenea, Ramona are voie să-și posteze pe pagina de Facebook doar fotografii cu ea singură și să nu pomenească în comentarii numele Monicăi. Altfel, cum Moni se află deja pentru a treia oară în Hong Kong, ea a fost ghid pentru Ramona, pe care a dus-o să vadă și cea mai mare statuie de bronz în aer liber, ce-l reprezintă pe Buddha. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.683 secunde