Monica Columbeanu ar putea fi decăzută din drepturile părintești

582
Monica Columbeanu va fi anchetată și ar putea să decadă din drepturile părintești. După ce Irinel Columbeanu a cerut instanței să o decadă din drepturile părintești pe soția sa, pe motiv că și-ar lovi fetița, autoritățile au anunțat că vor demara o anchetă.
"Noi vom face o anchetă socială com-plexă, o echipă multidisciplinară, psihologi, asistenți sociali, urmărind numai interesul copilului. Decăderea din drepturi este cea mai gravă sancțiune care se poate da unui părinte, vom trata cu maximă seriozitate acest dosar. Noi vom cerceta cele sesizate și dacă se impune o vom înainta instanței", a declarat Adrian Dumitrescu, directorul de la Protecția Copilului din Ilfov.
La rândul ei, Veronica, mama Monicăi Columbeanu, are o teorie incredibilă despre comportamentul din ultima perioadă a fiicei sale.
Femeia susține că soția lui Irinel Columbeanu a început să se comporte foarte ciudat după ce a urmat un tratament prescris de un medic din România. Se pare că Moni lua pastile pentru că avea o erupție pe față care apărea periodic după ce a adus-o pe lume pe Irina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Monden : Divorțul anului la Constanța
Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Monden : Talentoșii de români
Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Monden : "Nu-mi cresc fetițele cu interdicții!"
Pagina a fost generata in 2.693 secunde