Divorțul anului la Constanța

8684
Divorțul anului la Constanța - db4de648dba6e2e1d7d4616734acf02d.jpg
Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, partener de afaceri cu primarul Constanței, Radu Mazăre, și cu președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, divorțează de soția sa, Adriana Strutinsky, după 19 ani de căsătorie. Cei doi au decis de comun acord să pună capăt relației lor, chiar dacă au împreună o fiică.
Dosarul de divorț a fost înregistrat, joi, la secția civilă a Judecătoriei Constanța și are ca obiect desfacerea căsătoriei, încredințarea minorei și plata pensiei alimentare. Din câte se pare, dosarul a fost înregistrat cu o eroare, deoarece Delia, fiica celor doi, nu mai este minoră, ea sărbătorindu-și majoratul anul trecut.
În altă ordine de idei, cei doi vor divorța de comun acord, semn că ambii au ajuns la același numitor comun în urma discuțiilor pe care le-au avut. De altfel, deoarece la Judecătoria Constanța nu a fost înregistrat și un dosar de partaj, reiese că soții Strutinsky s-au înțeles cu privire la împărțirea averii. În anul 2009, Sorin Gabriel Strutinsky ocupa locul 478 în Top 500 Forbes, averea sa fiind estimată la 7 - 8 milioane de euro.
Pe lângă afacerile pe care le are în diverse domenii, soții Strutinsky sunt pasionați de sport, Sorin Gabriel Strutinsky fiind președintele clubului sportiv CVM Tomis. Primul termen al divorțului a fost stabilit la data de 6 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Octombrie 2010
Stire din Social : Victimă a războiului dintre părinți
Pagina a fost generata in 0.2901 secunde