A devenit de trei ori tată deși este la închisoare

Soția unuia dintre ucigașii taximetristului Hari Băcanu face copii pe bandă rulantă

1708
2
Soția unuia dintre ucigașii taximetristului Hari Băcanu face copii pe bandă rulantă - 1c2c82e683c0abbdd4a166bf3245f81c.jpg
Nevasta unuia dintre uci gașii taximetristului Hari Băcanu este decisă să termine orice legătură cu cel căruia îi poartă numele și de aceea a cerut desfacerea căsătoriei.
Deși bărbatul său a ajuns după gratii încă de acum trei ani, Claudia Cănănău, de 30 de ani, a decis de-abia acum să introducă acțiune de divorț față de Dumitru Cănănău. Cererea a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Mangalia iar primul termen a fost deja stabilit pentru data de 1 septembrie. De altfel, pe Cănănău l-a părăsit nevasta încă de cum a ajuns după gratii, în anul 2008.
Claudia Cănănău avea deja trei copii înainte să se căsătorească cu Dumitru Cănănău. Împreună cu el a mai făcut încă trei, iar de la arestarea bărbatului, ea nu a stat degeaba. Din 2007 și până în prezent, tânăra a mai născut încă trei micuți, din diverse legături amoroase. Pentru că în acte este încă măritată cu Dumitru Cănănău, nou-născuții au fost declarați tot pe numele bărbatului din pușcărie care, practic, nu a avut nicio contribuție la aducerea lor pe lume. Acum, Claudia este decisă să-și schimbe numele, probabil pentru ca viitori urmași să aibă altă identitate.
Dumitru Cănănău și Cosmin Cristian Grigoraș au fost condamnați definitiv la câte 25 de ani de închisoare pentru că l-au omorât cu sânge rece pe taximetristul Hari Băcanu. Alături de ei mai fusese arestat și Adam Paul Mecu, însă acesta s-a sinucis, în vara lui 2008, în penitenciar.
Potrivit actului de inculpare, cei trei l-au sugrumat cu un șiret și apoi l-au împușcat cu o armă cu aer comprimat în gât și ochiul drept pe taximetrist. Ei l-au lovit pe Hari Băcanu în cap cu pumnii și cu patul pistolului, după care au incendiat cadavrul, furând mașina și celelalte bunuri de valoare ale bărbatului.
Anchetatorii au stabilit că scopul crimei a fost jaful. În cursul anului 2007, Mecu și Cănănău au fost plecați câteva luni în Italia, de unde au adus câte un pistol cu aer comprimat, primul cu alice, iar al doilea cu bile, pe care nu le-au declarat autorităților vamale. Cei trei s-au înțeles ca, în cursul lunii ianuarie 2008, să tâlhărească un taximetrist. Planul a fost pus la punct la un pahar de votcă, la domiciliul unuia dintre indivizi. În noaptea de 23 spre 24 ianuarie, înainte de a acționa, bărbații s-au oprit la o benzinărie de unde au cumpărat un bidon cu cinci litri de benzină cu care urmau să incendieze victima. Apoi, au băut într-un local din Constanța și au mers în centrul Constanței.
După ce au filat taxiurile din zona magazinului Tomis, i-au solicitat lui Hari Băcanu să-i ducă în satul Petroșani, în schimbul sumei de 110 lei. Pe drum, sub pretextul că vor să-și satisfacă necesitățile fiziologice, i-au cerut taximetristului să oprească.
Cănănău i-a pus șiretul în jurul gâtului și l-a sugrumat și, în același timp, Mecu l-a lovit cu patul pistolului, iar Grigoraș cu pumnii. Întrucât Hari Băcanu a opus rezistență, Mecu a tras șapte focuri de armă în direcția sa, iar dintre acestea o alică i-a pătruns în gât și a doua în ochi, oprindu-se în creierul taximetristului. Apoi, cadavrul a fost incendiat.

Comentează știrea

Cataleya
23 septembrie 2013
dumitru cananau

ha ha ha, ce gluma buna..... Dumitru Cananau are un singur copil, si nu era casatorit cand a sjuns dupa gratii... dar se pare ca lumea vorbeste fara sa se informeze corect.. de ce incercati sa murdariti numele unui om pe care nu-l cunoasteti???

Cetatean constanta
28 septembrie 2015
Intriga

tot neamu vostru ar trebuii murdarit..criminalii dreaq

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4837 secunde