Monica Columbeanu și-ar putea petrece următorii 5 ani în închisoare

700
Monica Columbeanu și-ar putea petrece următorii 5 ani în închisoare - ac9e4248f16d319a00b803477db2433a.jpg
Monica Columbeanu este acuzată de un paparazzo că l-ar fi călcat intenționat cu mașina când voia să o fotografieze și să-i pună unele întrebări, potrivit site-ului stirileprotv.ro.
Incidentul pe care polițiștii și procurorii trebuie să îl lămurească până în cel mai mic detaliu ar fi avut loc acum mai bine de o lună, în seara în care Irinel Columbeanu își aniversa 52 de ani.
Tânărul spune că s-a ales cu ruptura de ligamente și urmează să ajungă pe masa de operație.
În timp ce avocatul crede că între fiul său și soția miliardarului ar putea exista cale de împăcare, băiatul insistă: nu va accepta nici în ruptul capului o înțelegere în afara sălii de judecată. Se gândește acum la valoarea unor daune morale și materiale.
Șoferița Monica Columbeanu a mai avut probleme și în septembrie 2009. Radarul a prins-o atunci în centrul Capitalei cu 121 de kilometri la oră.
În următoarele săptămâni, Monica Columbeanu va trebui să vină împreună cu avocatul său la secția 1 Poliție, ca să dea declarații și să spună cum se apără în fața acuzațiilor. După ce vor fi strânse toate probele, polițiștii și procurorii vor decide dacă o trimit sau nu în judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Monden : Monica Columbeanu negociază la Bollywood
Pagina a fost generata in 0.3193 secunde