Elton John se va concentra asupra lansării de albume potrivite cu vârsta sa

241
Elton John se va concentra asupra lansării de albume potrivite cu vârsta sa - 5dbeb2c6003796850ba08f5ef9393a92.jpg
Cântărețul britanic Elton John a declarat că nu își mai concentrează eforturile asupra lansării de single-uri, ci pe producerea și lansarea de albume potrivite cu vârsta sa, informează bbc.co.uk.
"În anii ’70, ’80 și ’90, casele de discuri spuneau că este obligatoriu să lansezi piese single. Cred că m-am achitat suficient de această obligație", a declarat artistul britanic în vârstă de 63 de ani.
Elton John a mărturisit, totodată, că fanii săi nu vor mai putea de acum înainte să îl vadă prea des în clasamentele muzicale destinate pieselor single.
Artistul britanic a făcut aceste declarații cu ocazia unei gale ce a fost organizată la Londra pentru a promova noul său album, împreună cu clăparul Leon Russell.
"Nu va mai trebui să compun discuri pop de acum înainte. Nu voi mai apărea prea des în clasamentele pieselor single și vreau să înregistrez albume potrivite cu vârsta mea. Nu cred că voi mai compune piese precum «Crocodile Rock»", a declarat artistul britanic.
Elton John a colaborat cu clăparul Leon Russell, în vârstă de 68 de ani, pentru a compune cel mai recent album al său, intitulat "The Union", ce va fi lansat în luna octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.465 secunde