Monica Gabor a renunțat la Irinuca

397
Monica Gabor a renunțat  la Irinuca - monicagabor-1357665287.jpg
După ce s-a războit doi ani prin tribunale pentru custodia Irinei (6 ani), Monica Gabor a renunțat de tot la luptă. Moldoveanca a trimis prin avocat o cerere prin care arată că renunță la recurs, după ce Irinel Columbeanu i-a promis că-i lasă fetița în America, în vacanțe! În concluzie, Moni a renunțat la custodia fetiței.


Este cea mai grea aniversare pentru Monica Gabor. Azi, diva împlinește 25 de ani și sărbătorește o înfrângere! După ce s-a bătut cu pumnii în piept încă din 2011 că-și vrea copilul, fosta "scorpie de la Izvorani" și-a jucat ultima carte, după cum i-a dictat Irinel Columbeanu (55 de ani).

Potrivit ultimei sentințe în procesul de custodie, din 7 iunie, magistrații Tribunalului București au stabilit ca fetița să rămână la Irinel, iar Monica să aibă dreptul de a-și petrece prima jumătate din fiecare vacanță cu micuța, dar să nu poată părăsi țara fără acordul scris al tatălui.

Diva nu a fost mulțumită de hotărârea din apel și a cerut să i se încredințeze ei copilul și să i se stabilească domiciliul în America. Astfel, la începutul lunii noiembrie, când a venit în țară, Moni a făcut recurs. Degeaba! Mișcarea nu i-a reușit. Ieri, după ce a înțeles că nu va avea sorți de izbândă, fosta doamnă Columbeanu a renunțat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3238 secunde