Monica Gabor s-a întors la Mr. Pink și viața luxoasă din America

593
Monica Gabor s-a întors  la Mr. Pink și viața luxoasă din America - w560xh316monicagabor1-1355696549.jpg
Se pare că Moni a părăsit România de mai bine de o săptămână, fără să anunțe pe nimeni. În timp ce fostul soț o căuta prin România, iar fiica ei spera în continuare să petreacă Sărbătoarea Crăciunului alături de ea, se pare că Monica Gabor s-a întors deja la iubitul ei și la viața luxoasă pe care i-o oferă acesta peste Ocean. 


Moni a fost dată de gol de o bună prietenă de-a ei, care a postat pe pagina unui site de socializare mai multe informații, care sugerează că ea și Monica s-au văzut în urmă cu o săptămână.

Românca Lorena Sârbu este o creatoare de modă care trăiește și lucrează în Statele Unite ale Americii și care s-a împrietenit cu Monica Gabor chiar de când aceasta s-a mutat în Los Angeles. Recent, creatoarea de modă a postat pe contul ei de Facebook că, la invitația Monicăi și a lui Mr. Pink, a plecat în Las Vegas, cu avionul privat al lui Mr. Pink.

Chiar dacă Moni nu apare în fotografiile Lorenei, aceasta a insistat să le mulțumească atât Monicăi, cât și iubitului ei pentru invitația făcută, în schimb, pos-tând imagini cu ea și soțul ei ți-nând în mână băutura energizantă pe care o distribuie chinezul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Irinel Columbeanu, vânat de bănci
Pagina a fost generata in 0.4251 secunde