Morcheeba va susține un concert la București, în octombrie

321
Morcheeba va susține un concert la București, în octombrie - 8c997fc184ff3bd2b9d475c45056351b.jpg
Trupa Morcheeba revine în România în formula care i-a adus succesul internațional - alături de solista Skye Edwards -, într-un concert la Sala Palatului din București, pe 5 octombrie, informează organizatorii, Events.
Paul Godfrey (DJ), Ross Godfrey (instrumente) și Skye Edwards (voce) se află în turneul de promovare în Europa a celui de-al șaptelea album din cariera trupei, "Blood like Lemonade", după mai multe reprezentații în Statele Unite ale Americii. Albumul a fost lansat pe 7 iunie în Marea Britanie, la casa de discuri Pias Records, primul single extras fiind "Even Though".
"Un lucru pe care Morcheeba l-a căutat întotdeauna este să scoată albume pe care nu le-a făcut deja", spune Ross Godfrey. "Aș putea veni noaptea acasă din oraș și aș putea petrece ore întregi căutând printre mii de viniluri vechi, încercând să găsesc acel unic disc perfect care să se potrivească momen-tului și răspunsul este întotdeauna albumul pe care am vrut să-l facem noi, cu sound-ul acela înfundat de ora 3.00 dimineața, cald, nebulos, psihedelic", adaugă acesta.
Biletele pentru concert - disponibile la prețuri de 90 de lei, 120 de lei, 160 de lei și 200 de lei, în funcție de categorie - pot fi achiziționate online, de pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua națională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange și librăriile Humanitas).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9187 secunde