Motivele pentru care Cristi Minculescu a părăsit Iris

575
Motivele pentru care Cristi Minculescu a părăsit Iris - iris-1346247651.jpg
Deși managerul trupei Iris a declarat că decizia de a părăsi trupa i-a aparținut exclusiv lui Cristi Minculescu, tensiunile s-au instalat în sânul formației din momentul în care solistului i s-au agravat bine-cunoscutele probleme de sănătate. Se pare însă că, și în cazul lor, motivul rupturii au fost banii.

Vestea că Minculescu nu va mai face parte din trupa Iris a șocat lumea muzicală și a stârnit reacții controversate în rândul fanilor. În timp ce solistul care s-a retras din trupă a refuzat să dea vreo declarație, Cosmin Nicioară, managerul grupului și Nelu Dumitrescu, bateristul formației, s-au grăbit să lămurească lucrurile public, spunând că decizia i-a aparținut în totalitate lui Cristi.

Există voci, însă, care susțin că între membrii trupei s-ar fi produs o ruptură de mai multă vreme și că între ei nu mai exista o relație strânsă de prietenie, având doar relații cordiale și profesionale. Mai mult, se pare că Minculescu a fost cumva forțat, în mod indirect, să ia această decizie. Potrivit unor surse apropiate trupei, se pare că solistul n-ar fi rezistat, din punct de vedere fizic, unui ritm de muncă alert și că n-ar fi putut să facă față la mai mult de un concert pe săptămână.

Acest lucru i-ar fi nemulțumit pe ceilalți colegi, de aici născându-se o serie de disensiuni mai mult sau mai puțin tacite. Cum formația încă se află în plină glorie, iar ofertele curg, se pare că aceștia își doresc să tragă cât se poate de mult și să onoreze cât mai multe contracte, mai ales viitorul industriei muzicale nu se anunță a fi unul neapărat roz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Monden : Iris, de 35 de ani împreună
Pagina a fost generata in 2.4374 secunde