Motivul pentru care a divorțat Jorge: cucerit de o afaceristă bogată

7293
2
Motivul pentru care a divorțat Jorge: cucerit  de o afaceristă bogată - jorge-1337264387.jpg
La nicio lună de zile, după ce CANCAN a anunțat în exclusivitate că Jorge divorțează, iese la lumină motivul care a dus la destrămarea bruscă a căsniciei cântărețului. Se pare că aceasta are legătură cu apariția în viața lui Jorge și a Alinei, fosta sa soție, a Ramonei Prodea, o afaceristă putred de bogată mai mare decât el cu zece ani. Potrivit apropiaților, cu multă dibăcie și răbdare, pe parcursul unui an și jumătate, blonda l-a atras pe Jorge în businessuri comune, sfârșind prin a-i cumpăra daruri scumpe, printre care și o limuzină. Jorge și Ramona Prodea s-au cunoscut în urmă cu aproape doi ani la o întâlnire de afaceri unde era prezentă și soția cântărețului, Alina. Potrivit informațiilor care au sosit pe adresa Cancan, cei trei s-au împrietenit, au păstrat legătura și, ușor, ușor, după mai multe discuții amiabile, au ajuns să se cunoască mai bine. Așa a aflat Jorge că femeia deține o funcție frumușică la o companie faimoasă de microprocesoare de PC, fiind manager regional pe Europa de Est și zona Adriaticii și, ulterior, a ajuns să facă afaceri cu ea. Se pare că el venea cu ideea, stabileau împreună planul de bătaie, Ramona finanța proiectul și investea banii de început, iar când ieșea câștigul, acesta era împărțit în mod egal între cei doi. După cum susțin sursele noastre, dacă Jorge și Alina stabileau într-o zi să meargă undeva împreună, totul se contramanda cu un simplu telefon primit de la Ramona. În ianuarie 2012, brusc, Jorge decide să părăsească domiciliul conjugal, pe soția sa și fetita lor de doar trei ani și jumătate. După doar două luni, Jorge a început să se afișeze cu un autoturism nou-nouț, de peste 50.000 de euro, abia scos din cutie și achiziționat direct de la o reprezentanță din Pitești. Bolidul a fost achiziționat cu bani cash de către Ramona pentru Jorge, fiind trecut pe numele ei, probabil, pentru a se evita partajarea ei în urma divorțului de Alina.

Comentează știrea

Fonduri UE
31 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Monden : Sylvia: "Sunt foarte bulversată"
Pagina a fost generata in 1.5478 secunde