Mutu, vacanță romantică alături de iubită

292
1
Mutu, vacanță romantică alături de iubită - mutunoua-1428571505.jpg

Articole recomandate

Paștele îl găsește pe Adrian Mutu mai îndrăgostit ca niciodată. Deși "gurile rele" spun că Briliantul a ajuns la fundul sacului, fiind șomer, el tot și-a dus noua iubită, pe fotomodelul Sandra Bachici, într-o vacanță romantică, în stațiunea Bodrum, Turcia.


 "Briliantul" a ales un resort de cinci stele pentru a-i face toate poftele fostei Miss România, învățată cu sejururi exotice în întreaga lume. Îndrăgostiții lenevesc toată ziua la plajă și vizitează împrejurimile, scrie click.ro.


Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1736 secunde