"N-o să vă vină să credeți, nu mi-e rușine să recunosc..."

62
Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe din România, cu o carieră impresionantă, de dragul căreia a făcut sacrificii.

Maia a recunoscut că, din cauza jobului, a fost nevoită să facă decizii grele de-al lungul vieții. Mamă a trei copii, ea a rămas mereu gravidă în clipe nu tocmai oportune, iar acest lucru a făcut-o să se gândească la avort.

"N-o să vă vină să credeți, nu mi-e rușine să recunosc, deși e o grozăvie: ori de câte ori am rămas însărcinată, m-am gândit dacă să păstrez copilul sau nu. Cine suntem noi să ne gândim la astfel de decizii? Acum ar fi trebuit să fiu acasă cu fiica mea Isadora și să gust din prăjiturelele gătite de ea. Iar eu stau și vă dau vouă un interviu. Nimeni nu poate împăca și cariera, și familia", a povestit Maia în timpul unei interviu pentru Antena Stars.

Ba chiar, ultima sacrină a venit pe vremea când Mel Gibson i-a oferit rolul din "Patimile lui Hristos". A fost un moment greu, dar actrița a decis să păstreze copilul, deși nu mai era tânără și urmau luni grele de filmări.

"Înțelesesem că o să devenim părinți, o să fiu mamă pentru a treia oară, și în același timp domnul Mel Gibson m-a chemat la Roma, am stat de vorbă, și mi-a încredințat rolul Mariei din Patimile lui Hristos. Ăsta a fost un moment extrem de dramatic. Apropo de decizii, apropo de dificultăți, nu mai eram tânără, sarcina a fost complicată, ce să fi făcut? La ce să fi renunțat? Le-am făcut pe amândouă", a completat Maia, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6872 secunde