Naomi Campbell, jefuită și agresată la Paris. Top-modelul se deplasează într-un scaun cu rotile

396
Naomi Campbell, jefuită și agresată la Paris. Top-modelul se deplasează într-un scaun cu rotile - naomicampbellukpremiereskyfall-1357478311.jpg

Naomi Campbell a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor în momentul în care a fost agresată și jefuită pe o stradă din Paris.
Renumitul top-model britanic se afla pe o stradă din capitala Franței, încercând să oprească un taxi, în momentul în care a fost atacată de câțiva hoți.


Naomi Campbell a mers la poliție pentru a raporta incidentul, petrecut în urmă cu aproximativ o lună, iar apoi s-a deplasat la bordul unui avion privat în orașul Vail din statul american Colorado, unde a fost tratată de un renumit chirurg ortoped.
"A fost un moment terifiant. Naomi crede că hoții au pândit-o, au urmărit-o și au așteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci când era singură. A fost atacată pe stradă, în timp ce încerca să oprească un taxi, și a fost jefuită", a declarat o sursă pentru New York Post.


"A suferit o accidentare la un picior, atunci când a fost împinsă în mod violent pe asfalt. E foarte afectată de acest incident", a adăugat aceeași sursă.


Naomi Campbell a fost văzută pentru prima dată deplasându-se cu ajutorul unui cărucior cu rotile în luna decembrie, însă modelul britanic nu a oferit în acel moment nicio explicație despre felul în care s-a accidentat, transmite Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Actual : JAF de UN MILION de EURO, de REVELION
Pagina a fost generata in 0.315 secunde