Nicoleta Luciu a primit o stea de ziua ei

923
Nicoleta Luciu a primit o stea de ziua ei - nicoletaluciu-1347649920.jpg
De ziua ei, Nicoleta Luciu a fost răsfățată de soț la un restaurant de fițe din Capitală, după care cei doi au înnoptat în vechiul "cuibușor de nebunii".


După ce i-a făcut o surpriză frumoasă venind acasă, tocmai din Croația, Zsolt i-a pregătit Nicoletei Luciu și o petrecere inedită la un restaurant de lux din Capitală. Seara s-a încheiat romantic la Hotel Marriott din Capitală, locul unde cei doi se întâlneau la începutul relației.

Nicoleta Luciu susține că este împlinită și fericită și, pe bună dreptate, trebuie să o credem! Are patru copii care îi umplu sufletul de fericire, un soț care o răsfață și o ține în puf ca pe o prințesă, și mulți prieteni dragi.

Miercuri, când frumoasa actriță a împlinit 32 de ani, a avut parte de surprize de proporții la care nu s-a așteptat. Inițial, soțul ei, Zsolt Csergo, a străbătut mări și țări ca să ajungă să-i fie alături într-una dintre cele mai frumoase zile.

Cel mai inedit cadou primit a fost o stea care-i va purta numele.

Afaceristul a venit tocmai din Croația ca să-i facă o surpriză. Seara, Zsolt a avut grijă să o răsfețe într-un cadru restrâns, la restaurantul Sofa din Capitală, unde a invitat câțiva prieteni apropiați, pe nașii lor de cununie, și pe sora Nicoletei, Iuliana, împreună cu iubitul ei.

În total au fost zece persoane. Însă surprizele nu s-au terminat aici, căci Zsolt a făcut din timp rezervare la Hotelul Marriott din Capitală. Cei doi porumbei și-au petrecut noaptea împreună, într-un apartament de lux, acolo unde se întâlneau ei la începutul relației, pe când Nicoleta locuia cu părinții, iar Zsolt venea de la Miercurea Ciuc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde