Nicoleta Luciu și Liviu Vârciu, sesiune foto la standul Exclusiv Auto Mitsubishi

613
Nicoleta Luciu și Liviu Vârciu, sesiune foto la standul Exclusiv Auto Mitsubishi - nicoletaluciu-1344778360.jpg
La sfârșitul săptămânii trecute, începând de joi și până duminică, Maritimo Shopping Center a organizat Salonul Auto Maritimo.

Vizitatorii și participanții la acest salon au avut parte de două surprize în standul Exclusiv Auto Mitsubishi: Nicoleta Luciu și Liviu Vârciu. Cele două vedete s-au fotografiat cu cei prezenți, iar ca amintirea să aibă un plus, Exclusiv Auto le-a oferit fotografiile printate la fața locului, bineînțeles cu autograful vedetei favorite. Iar numărul celor care au vrut să plece cu o amintire acasă a fost destul de mare, fie că vorbim de domni, care nu au ratat ocazia să se fotografieze alături de Nicoleta Luciu, fie de doamne, multe vrăjite de-a binelea de zâmbetul lui Liviu Vârciu.

Și pentru că Nicoleta Luciu s-a simțit foarte bine în mijlocul constănțenilor și turiștilor adunați la standul Mitsubishi, a decis să interpreteze trei dintre melodiile ei favorite. Nu au lipsit nici cele două dansatoare, așadar atmosfera a fost destul de încinsă.

Dealer-ul Mitsubishi în Constanța a dat asigurări că toate fotografiile celor care au vizitat standul se pot descărca și de pe pagina oficială de facebook, facebook.com/Mitsubishi.Constanta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Iulie 2012
Stire din Monden : Nicoleta Luciu, show sexy la mall
Pagina a fost generata in 0.4972 secunde