Spectacolul "monster truck" vă așteaptă în continuare la Maritimo

743

Dacă sunteți pasionați de mașini și de spectacole inedite, nu aveți voie să ratați spectacolul unei familii de cascadori din Germania, care dă reprezentații pentru toate vârstele, în parcarea de la Maritimo, până pe 19 august.

Alexis Neigert și cei patru copii ai săi fac senzație, trecând prin foc și reușind cascadorii demne de filmele de acțiune.
Programul a început punctual, la orele opt și jumătate, cu Alexis, care a reușit o cascadorie uimitoare, cu Christopher pe mașină. Spre deliciul spectatorilor, acesta a mers pe două roți cu o mașină care nu a fost pregătită special pentru acest gen de exerciții. Ca să facă lucrurile și mai interesante, cascadorul a oferit unor tinere domnișoare o plimbare gratuită, tot pe două roți. În fiecare seară a spectacolelor, doritorii vor putea face, gratuit, o astfel de plimbare cu adrenalină.
În continuare, Fernando, mezinul familiei, a reușit o performanță de excepție, cu o serie de exerciții de echilibru, atât cu trotineta, cât și cu ATV-ul. Fernando este un micuț ambițios, care se antrenează cu familia sa de la trei ani și jumătate. În următoarele seri, acesta va sta pe o trotinetă specială atât într-un picior, cât și în abdomen. Apoi, ca un adevărat profesionist, trece peste picioarele colegului său, Alonso. Pe lângă determinarea și talentul pe care acesta le posedă, Fernando are și simțul umorului și, deși nu vorbește limba română, cu siguranță îi face pe spectatori să se amuze copios.
Omul care sfidează totul, Henry, trece printr-o perdea de foc, într-o mașină condusă de Christopher. Mașina folosită provine din programul RABLA 2012.
Momentele care au urmat sunt demne de un cascador profesionist. Au fost clipe care i-au ținut pe toți cei prezenți cu sufletul la gură. Christopher a reușit o răsturnare spectaculoasă cu o Dacia 1300, mașină care nu are sisteme speciale de siguranță, ceea ce denotă un grad sporit de dificultate.

Însă nu numai bărbații familiei din Germania sunt cei care reușesc să facă spectacol. Acest lucru ni l-a dovedit și Vivien, care a impresionat cu un ATV, reușind să îl stăpânească în două roți.
Ultimele numere ale serii au fost cu adevărat uluitoare. Mers prin foc cu o persoană agățată de spatele mașinii și sărituri spectaculoase de pe rampă, continuate de răsturnări care îți taie respirația, acestea sunt show-urile incredibile oferite de cascadorii germani.
Dar momentul mult așteptat de toate persoanele prezente a avut loc abia la sfârșitul unei ore și jumătate, atunci când Alexis a pornit motorul sfâșietorului Samson. Monster truck-ul este o mașină cu construcție specială, care dezvoltă o forță incredibilă, de peste 500 de cai putere.
Alexis a reușit cu brio să îi încânte pe cei prezenți, trecând peste mașinile cu care s-au făcut cascadoriile atât cu fața, cât și cu spatele. Dar, pe lângă acestea, el i-a și speriat pe spectatori, bineînțeles, în mod intenționat, apropiindu-se periculos de mult de tribune.
Ceea ce este cu adevărat uluitor este faptul că toți acești cascadori se urcă în aceste mașini zilnic, însă viața lor depinde de îndemânarea și talentul pe care le posedă, deoarece o singură greșeală este suficientă pentru un accident grav. Așadar, este important ca noi, spectatorii, să-i privim cu respect pe acești oameni minunați, care și-ar da viața pentru ca noi să avem parte de un spectacol pe cinste.

Așadar, dacă vă plac motoarele turate la maxim, dacă sunteți dependent de adrenalină și doriți să aveți parte de o experiență de neuitat alături de super-distrugătorul monster truck, Maritimo Shopping Center este locul potrivit pentru dumneavoastră, în fiecare zi de la opt și jumătate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3352 secunde