Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la schi cu băiatul cel mare

433
Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la schi cu băiatul cel mare - nicoletaluciu-1358170717.jpg
Sexoasa Nicoleta Luciu a început bine noul an. Împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cu băiatul lor cel mare, a "gustat" o miniva-canță, în Poiana Brașov, dar și în alte stațiuni. Excursia va fi ținută minte cu sigu-ranță mult timp de acum înainte. Și asta pentru că Zsolt jr. a învățat să schieze, la doar 4 anișori.


Sărbătorile au trecut, dar vacanța nu s-a terminat, așa că multe vedete au luat cu asalt pârtiile din țară sau din străinătate, ca să schieze la greu! Unii au ales România, alții Austria, dar pe toți îi unește pasiunea pentru cel mai iubit sport de iarnă. Spre exemplu, Nicoleta Luciu (32 de ani) și soțul ei, afaceristul Zsolt Csergo (38 de ani), au plecat la începutul lunii în Poiana Brașov, iar de acolo au ales și alte destinații din zona montană. Ei s-au întors abia aseară.

În această vacanță, fiul lor cel mare, Zsolt jr. (4 ani), a îndrăgit schiatul. "Zsolt a învățat să schieze și îi pla-ce foarte mult pe pârtie!", a mărturisit Nicoleta fanilor de pe Facebook. De când băiatul lor are această pasiune, Zsolt și Nicoleta îl duc des la schiat. Focoasa brunetă și soțul ei sunt tare bucuroși că juniorul lor se descurcă de minune pe schiuri, așa că au ținut să le împărtășească și fanilor faptul că se simt fantastic în Poiana Brașov. "Suntem din nou pe pârtie! Weekend plăcut! Vă pupăm".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4251 secunde