Nicoleta Luciu și Kinga Sebestyen refuză aparițiile publice de frică să nu se întâlnească

1054
Nicoleta Luciu și Kinga Sebestyen refuză aparițiile publice de frică să nu se întâlnească - nicoletaluciu-1352245028.jpg
De când paparazzi revistei ciao au dezvăluit amantlâcul dintre soțul Nicoletei Luciu și Kinga Sebetyen, fotografiați sărutându-se, într-o vacanță petrecută în Croația, cele două femei au devenit ca șoarecele cu pisica. 

Mai nou, fiind persoane publice, vedeta TV și antrenoarea de fitness au ajuns în stadiul în care nu mai dau curs invitațiilor la anumite evenimente mondene, probabil, de teamă să nu dea nas în nas.

Un episod de acest fel s-a petrecut zilele trecute, la gala "Ce se întâmplă, doctore?", un eveniment grandios în cadrul căruia au fost premiate vedetele, specialiștii în frumusețe și alte personalități autohtone de succes care, totodată, promovează un stil de viață sănătos.

Două dintre persoanele publice care urmau să fie premiate, respectiv Nicoleta Luciu și Kinga Sebestyen, au lipsit de la festivitate, invocând diferite scuze. Și, asta în ciuda faptului că numele lor se regăseau pe lista vedetelor care urmau să fie premiate, culmea, ambele la aceeași categorie: "Promovarea unui stil de viață sănătos". Prima, la secțiunea "vedete", iar Kinga, la cea a "specialiștilor".

Ca sa scape basma curată, Nicoleta Luciu a apelat la scuza perfectă, spunând că are antrenamente la Dansez pentru tine. De cealaltă parte, nici antrenoarea de fitness nu a riscat și, cu câteva ore înainte de Gală, a anunțat că nu poate da curs invitației, pentru că este plecată la Bistrița, la o petrecere de Halloween. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3243 secunde