Noi dovezi împotriva medicului lui Michael Jackson

349
Michael Jackson ar fi putut acum concerta în bună voie dacă medicul Conrad Murray nu ar fi avut 20 de minute de "rătăcire". Aceasta este concluzia paramedicilor și a persoanelor care au asistat la mărturiile din procesul ce se află acum în plină desfășurare. Conrad Murray, medicul acuzat de omor prin imprudență, se face din ce în ce mai vizibil responsabil de moartea lui Michael Jackson. Nu doar prin faptul că i-a administrat atât timp, ilegal, anestezicul Propofol pentru a putea dormi, în condițiile în care, chiar și așa, această substanță foarte puternică trebuia administrată de un anestezist.
De când solistul a intrat în stop cardio respirator, din pricina unei cantități mult prea mari de Propofol, în condițiile în care primise alte medicamente înainte, medicul Conrad Muray a făcut cu totul altceva decât să aplice metode eficiente de salvare.
A vorbit la telefon, iar când a observat că Jackson nu mai respiră, a încercat să îl resusciteze cu o singură mână, pe pat, în condițiile în care aceste proceduri, știute în mod obligatoriu de orice medic cardiolog, sunt efectuate pe o suprafață solidă.
Apoi, pentru că a văzut că nu are niciun efect, în loc să sune la ambulanță, Murray a preferat să strângă din cameră toate sticlele de propofol și toate dovezile care l-ar fi incriminat pentru procedurile ilegale la care apelase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Monden : Cum să fii un amant bun
Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Monden : Noua pasiune a lui Andy Moisescu
Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Monden : Vocea României vs. X Factor
Pagina a fost generata in 1.9409 secunde