"Nu ne interesează că Velea este cu Antonia...Ea n-a mai venit să-și vadă fiica de două luni"

212
1
Războiul pentru custodia micuței Maya continuă și se pare că Alex Velea este o victimă colaterală a acestui conflict. Chiar dacă nu au confirmat niciodată că ar avea o relație amoroasă, Vincenzo declara în urmă cu ceva timp că Antonia i-a mărturisit personal acest lucru.

Vincenzo Castellano a evitat să discute despre Alex Velea în tot acest timp, însă potrivit unor surse din anturajul artistului român, citate de ziarulring.ro, italianul i-ar fi transmis lui Alex că, la un moment dat, își vor regla conturile ca între bărbați.

Această informație nu este însă susținută de tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, care declara că ei nu sunt interesați de viața intimă a Antoniei și se declară mâhnit de faptul că artista nu și-a mai văzut fetița de 2 luni. 


"E o prostie, noi nu avem nicio treabă cu nimeni. Nu ne interesează că Velea este cu Antonia, Antonia poate să fie cu cine vrea ea. Velea a cântat la noi în club, nu e nicio problemă. Noi vrem doar să fim lăsați în pace. Eu sunt acum pe aeroport, mă duc în Italia să îmi văd nepoțica, mâine e ziua fiului meu și facem petrecere acolo. Antonia n-a mai venit să-și vadă fiica de două luni și asta e foarte trist. A fost procesul, au fost toate acestea, dar degeaba... De ce nu vine, nu știu, întrebați-o pe ea. Din punctul nostru de vedere nu s-a schimbat nimic, e mama fetiței și este binevenită oricând", a declarat Ciro Castellano.

Sursa: www.click.ro


Comentează știrea

Drew Brees Jersey
13 august 2014

Designing Interactions is illustrated with more than 700 images, with color throughout. [url=http://www.welovenorthcoteroad.com/news.asp]Drew Brees Jersey[/url] Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2045 secunde