,,Nu se decide dacă vrea să se costumeze în prostituată sau în motociclistă"

332
,,Nu se decide dacă vrea să se costumeze în prostituată sau în motociclistă
Ținutele cu care s-au prezentat cei 12 concurenți la selecția națională Eurovision n-au fost pe placute tuturor. Designerul Răzvan Ciobanu a criticat dur ținuta cântăreților, iar Elena Cârstea, tocmai din America, a găsit numai cusururi.


"Suntem în 2014?!", s-a întrebat ironic creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Pe pagina lui de Internet, el a comentat toate ținutele celor care au cântat sâmbătă seara pe scena teatrului Sică Alexandrescu din Brașov. "Când i-am privit, m-am gândit că au rămas undeva prin 1995", a scris el. Finala Eurovision de la București a fost comentată pe Facebook din SUA și de Elena Cârstea.


"N-am crezut vreodată că în anul 2014 să văd ediție mai săracă și mai prost cântată", spune ea. Nemulțumită de ceea ce a văzut, solista stabilită în Florida a spus că la tv s-a auzit foarte prost.
"O rușine națională. Îmbrăcați prost, în negru majoritatea, poate lumea poartă doliu după muzică, scena îngrozitor de săracă, mai mulți prezentatori decât muzică! Rușine... Nu m-am enervat de mult așa de rău", a punctat Cârstea.




"Sigur, nu o pot uita pe prietena mea Paula Seling, care nu se decide dacă vrea să se costumeze în prostituată sau în motociclistă.... Și iar ne facem de c...t că se duce Paula îmbrăcată așa în lume. Să o ajute careva ca tura asta să fie măcar civilizat îmbrăcată", a comentat Răzvan Ciobanu, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7288 secunde