Oana Zăvoranu îl atacă pe Huidu

1574
Oana Zăvoranu îl atacă pe Huidu - oanazavoranu-1318859005.jpg
În urma accidentului rutier provocat, duminică, de Șerban Huidu, reacțiile nu încetează să apară. Oana Zăvoranu, care nu-l are deloc la inimă pe "Cârcotaș", și-a dat cu părerea despre acest lucru.

Șerban Huidu și-a atras antipatia Oanei Zăvoranu, pentru că a luat-o de nenumărate ori în colimator în cadrul emisiunii "Cronica Cârcotașilor", de la Prima TV. De atunci, lui Zăvo i s-a pus pata rău pe Huidu și nu-l iartă deloc atunci când face declarații despre "Cârcotașul" șef. Când a aflat despre accidentul lui Huidu, Oana Zăvoranu a fost vehementă și a postat un comentariu acid pe pagina ei de Facebook.

"Este a doua oară când sunt invadată de telefoane de la ziariști cu privire la ce «ispravă» a mai făcut acest nefericit care sălășluiește încă printre noi și până mai ieri batjocorea lumea. Mi-am zis părerea și ați făcut bloguri peste bloguri ca să îl apărați. Să vedem dacă mă veți contrazice și acum, când trei oameni au murit doar pentru că el trăiește", scrie Zăvo pe rețeaua de socializare.

"Rămân la poziția mea: este vremea să dispară acest individ care nu folosește la nimic bun, doar mai atacă, înjură, bălăcărește și omoară la propriu oameni nevinovați. Mi-e silă, dreptate divină, așa se cheamă coșmarul pe care trebuie să-l îndure asta. Condoleanțe sincere familiilor îndoliate", a mai adăugat fosta soție a lui Pepe pe pagina ei personală de Facebook. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3623 secunde