Or fi ajuns ai noștri pe-acolo?

463
Poliția din Groningen (nord) i-a avertizat pe cetățenii care au în grădina casei mobilă de lux să o lege cu lanțuri pentru a împiedica furtul acesteia, în condițiile în care, în ultimele două luni, au dispărut 12 seturi de astfel de mobilă de lux de grădină, scrie ziarul olandez Telegraaf, în ediția de vineri. Printre cei afectați de "neru-șinatele" furturi se numără locuitori din localitățile Groningen, Hoogezand, Stadskanaal și Veendam, din provincia olandeză Groningen.
Purtătorul de cuvânt al poliției din districtul Hogeveen, din localitatea Rijnwoude/vest, este de părere că hoții vin cu niște autobuze, cu care transportă piesele de mobilier de grădină. Acesta se întrebă cum de nu sare în ochi faptul că în miez de noapte începe deodată o activitate febrilă de transport al mobilierului de grădină.
Ceea ce hoții preferă sunt seturile de grădină scumpe, scaunele simple de grădină din plastic fiind lăsate acolo. Polițistul recomandă ca, în cazul în care mobila de grădină respectivă nu poate fi pusă sub cheie, măcar să fie legată cu lanțuri și lacăt, pentru a îngreuna activitatea hoților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Iulie 2009
Stire din Monden : Ultimele bârfe despre Michael Jackson
Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Monden : Ultimele fotografii cu Michael
Pagina a fost generata in 2.6945 secunde