Pamela Anderson va cânta cu Loredana, pentru câinii vagabonzi

253
Actrița Pamela Anderson a fost de acord cu propunerea Loredanei Groza de a cânta în duet, pentru a sprijini cauza câinilor vagabonzi din România, a declarat cântăreața luni, în emisiunea "Happy Hour", după ce i-a luat un interviu starletei canadiene, vineri, la petrecerea Playboy Mansion de la București.
Întrebată care este secretul bunei sale forme fizice, Anderson a răspuns: "Cred că sunt pur și simplu foarte norocoasă. Sunt și foarte organizată. N-aș spune că sunt ambițioasă sau calculată, dar încerc să profit de orice îmi oferă viața și să valorific orice șansă".
Pamela Anderson a vorbit și despre faptul că sprijină cauza femeilor abuzate, recunoscând că atât ea, cât și mama ei s-au numărat printre acestea: "Trebuie să ai forța de a-ți lua viața în propriile mâini și trebuie să faci propriile alegeri, să înțelegi că nu e nevoie să rămâi într-o relație nepotrivită".
Diva a spus că vrea să îmbătrânească natural, fără a mai apela la operații estetice, adăugând că "femeile din Europa știu să îmbătrânească cu mai multă grație decât cele din America".
În finalul interviului, Pamela a spus că, în prezent, este interesată mai mult să promoveze drepturile animalelor și să stea mai mult în țara natală, Canada, "cu câinii și pisicile ei".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Septembrie 2010
Stire din Monden : Solistul trupei Kings of Leon s-a logodit
Vineri, 17 Septembrie 2010
Stire din Monden : George Clooney se teme de arme
Pagina a fost generata in 2.9368 secunde