Concurs Pantofi Christian Dior cu semnătura Madonnei pe toc

317
Madonna a donat una dintre perechile ei de pantofi preferate, marca Christian Dior, care au pe tocuri autograful cântăreței, pentru cea de-a cincea ediție a balului caritabil de Halloween, care va avea loc pe 31 octombrie, la București, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul evenimentului. Totuși nu vor fi scoși la licitație în cadrul balului.
Anul acesta, Ovidiu Rom trece de la "Celebrity Auctions" la "Citizen Actions". Noul concept îi încurajează pe toți cei prezenți la eveniment să se implice prin donații, care ar putea oferi o șansă copiilor și care le-ar putea aduce fie pantofii Madonnei, fie unul dintre obiectele donate de alte celebrități.
Astfel, fiecare oaspete va găsi pe locul său patru cupoane, fiecare reprezentând o opțiune de donație. Cupoanele vor fi colectate și, pentru fiecare categorie, se va extrage un câștigător.
Valoarea donațiilor variază de la 50 la 10.000 de euro, astfel încât toți cei care donează să poată lua parte la tragerea la sorți.
Donațiile în valoare de 50 de euro vor fi folosite pentru cumpărarea de rechizite pentru școală (rucsac cu rechizite, haine, uniformă și pantofi), cele de 1.000 de euro vor fi folosite pentru a echipa o clasă într-o comunitate săracă și pentru a oferi training profesorilor.
Donațiile de 5.000 de euro vor susține o școală de vară pentru 50 de copii din comunități cu dificultăți și îi va ajuta pe aceștia să se pregătească pentru clasa I. Donația acoperă costurile trainingului și cheltuielile a doi profesori și ale unui meditator, materiale, gustări, caiete și activități educaționale.
Pe de altă parte, suma de 10.000 de euro oferită ca donație permite adoptarea unei școli - Adopt a School - într-o comunitate săracă, acoperind costurile pentru recrutarea elevilor și pentru proviziile școlii, Summer School, trainingul profesorilor și pregătirea de săli de clasă moderne. Donatorul va primi un raport financiar detaliat la finalul anului școlar. În plus, Ovidiu Rom va oferi școlii o placă comemorativă a contribuției.
Ovidiu Rom este dedicat oferirii de acces la educație pentru toți copiii, inclusiv pentru cei săraci sau care trăiesc în zone izolate.
"Știm cum să facem asta. Dar acest lucru nu se va întâmpla pe scară destul de mare pentru a face diferența, în absența sprijinului public", spune Leslie Hawke, președinte și cofondator Ovidiu Rom.
Anul acesta, Halloween Charity Ball: Global Edition va avea loc la Palatul Parlamentului, în noaptea de Halloween, pe 31 octombrie. Fondurile colectate vor permite Ovidiu Rom să își continue eforturile pentru a le permite tuturor copiilor din România să aibă acces la educație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Monden : Heidi Klum, la a patra naștere
Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Monden : Paul Anka revendică single-ul postum MJ
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Monden : Clovnul spațial a revenit pe pământ
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Monden : Un nou membru al familiei Seal - Klum
Pagina a fost generata in 3.0211 secunde