Paul Walker a fost comemorat în București și în mai multe orașe din țară

119
Paul Walker a fost comemorat în București și în mai multe orașe din țară - paulwalker-1386432801.jpg
Actorul Paul Walker a fost comemorat aseară la București și în alte orașe din țară. Peste 150 de șoferi și-au dat întâlnire în fața Palatului Parlamentului, în memoria starului din seria "Fast & Furious", care și-a pierdut viața săptămâna trecută, în California, într-un accident de mașină. Tinerii au aprins lumânări și au ținut un moment de reculegere. Fanii starului american au plecat apoi cu mașinile prin centrul Bureștiului. La fel s-a întamplat și la Timișoara, unde peste 1.000 de șoferi i-au adus un ultim omagiu actorului, transmite Digi24.ro.
După momentul de reculegere, cei peste 150 de șoferi veniți în Piața Constituției s-au plimbat, în coloană, până la Piața Victoriei apoi s-au întors în fața Casei Poporului. Mulți dintre participanții la acest marș au avut lipite pe mașini postere cu actorul din seria Fast and Furios.
"Pentru mine a fost un film educativ. De acolo m-am inspirat în unele modificări pentru mașină, a fost un exemplu pentru mine", a spus unul dintre participanți.
"Viața are prioritate și, prin ce s-a întâmplat, avem de învățat", a spus un alt participant.
Șoferii au arătat că l-au apreciat pe Paul Walker. Au străbătut orașul, după care s-au strâns într-o parcare și au redat exact lucrurile care l-au făcut celebru pe actor: spectacolul pe patru roți.
Mulți dintre participanți au avut lipite pe mașini postere cu chipul vedetei din seria Fast and Furios. Pentru unii a fost doar un actor, dar pentru șoferi un adevărat model.
Unii participanți au aprins și lumânări în memoria actorului. Inclusiv Ionel Pascotă, campionul național la motociclism, a venit să aducă un omagiu.
"Se poate spune că toată Timișoara e aici. Am fost fan ca și oricare, pentru că au făcut ceva frumos cu mașinile, este lucru din care se poate învăța", a spus Ionel Pascotă.
Peste 100 de persoane s-au strâns cu mașinile în parcarea unui centru comercial și la Brașov, pentru a-l comemora pe Paul Walker. Fanii actorului au turat motoarele la maxim, după care au pornit într-un tur a orașului.
Paul Walker a murit sâmbăta trecută, la vârsta de 40 de ani, într-un accident de mașină produs în nordul orașului Los Angeles. Actorul se afla în drum spre un eveniment caritabil, iar mașina era condusă de un prieten al său.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Actual : A murit starul din
Pagina a fost generata in 1.6547 secunde