Pe Antonia au trecut-o toate transpirațiile... la propriu

401
Pe Antonia au trecut-o toate transpirațiile... la propriu - antonia-1373799868.jpg
Antonia, una dintre cele mai frumoase și iubite vedete autohtone, face senzație printre fanii ei, care o așteaptă cu sufletul la gură la fiecare concert. Frumoasa cântăreață a urcat pe scenă, la Sibiu, la Miss Models International 2013, unde a susținut o reprezentație de zile mari.

Antonia a întreținut atmosfera la concursul de frumusețe, însă nu a fost singură. Alex Velea a fost și el invitat să urce pe scenă pentru un recital. Deși reprezentațiile celor doi nu au fost de foarte lungă durată, urmele efortului și-au făcut apariția. În special pe chipul Antoniei. Frumoasa cântăreață s-a agitat serios pentru a cânta și a dansa în același timp, astfel că transpirația i-a curs șiroaie pe față. Ca ieșită de sub duș, Antonia a ignorat acest aspect și și-a bucurat publicul cu cele mai îndrăgite piese ale ei.

La Miss Models International 2013, mai multe vedete de la noi au făcut parte din juriu. Printre ele s-au numărat bloggerița de fashion Carmen Negoiță și designerul Cătălin Botezatu. Finalistele au sosit la Sibiu la sfârșitul săptămânii trecute și au avut ocazia să admire frumusețile orașului și să realizeze câteva ședințe foto. Aseară a avut loc marea finală. Este pentru prima dată când finala acestui concurs este organizată în exteriorul SUA, edițiile precedente având loc în New York, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Monden : Alex Velea, fără verighetă
Pagina a fost generata in 1.4146 secunde