Pepe a avut o sosie la filmările celui mai nou videoclip al său

344
Pepe a avut o sosie la filmările celui mai nou videoclip al său - pepeagnes-1328797123.jpg
Noul videoclip semnat Pepe - "100% adevărat" -, produs de MediaPro Magic, va fi lansat în cel mult două săptămâni.

Săptămâna aceasta, într-unul dintre studiourile MediaPro Pictures din Buftea, Pepe a filmat cel mai nou videoclip al său, pentru piesa "100% adevărat". Noul single este inclus pe albumul "Aruncă-mi o privire", pe care artistul l-a lansat la finalul anului trecut.

În clip, Pepe intră în pielea a șase personaje, pentru fiecare având atât o vestimentație cât și o parteneră diferită. Pe rând, artistul a întruchipat un muncitor, un barman, un dansator, un bogătaș, un gangster și în final un tocilar.

"Deși am început puțin mai târziu decât plănuisem, ne-am distrat foarte tare la filmările videoclipului "100% adevărat". Am avut câteva partenere foarte frumoase în clip, fiecare aleasă după o tipologie diferită. M-am îndrăgostit de fiecare dintre ele pentru că așa cerea scenariul iar pe final, s-a lăsat cu niște scene fierbinți pe care le veți vedea în clip", a spus Pepe.

La filmări a fost prezent și unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Pepe, care seamănă extrem de mult cu artistul, așa că, regizorul, Iulian Moga, a decis că acesta îl poate dubla în câteva scene, unde Pepe ar fi trebuit să fie filmat din spate sau din profil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Monden : "Nu am mai făcut sex de două luni"
Pagina a fost generata in 1.5996 secunde