Peste 60.000 de persoane sunt așteptate la ediția din acest an a Liberty Parade

353
Peste 60.000 de persoane sunt așteptate la ediția din acest an a Liberty Parade - libertyparade-1343140405.jpg
Peste 60.000 de oameni sunt așteptați la ediția din acest an a Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance organizat pe 28 iulie pe plaja dintre Venus și Saturn.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, citat de Agerpres, pe lângă "nebunia" din caravană și de pe Liberty Parade Arena, Liberty Parade 2012 înseamnă 300.000 de wați de sunet și lumină și o scenă impresionantă cu aripi laterale în formă de cerc.

Toți cei care vor participa la eveniment vor vedea în premieră o combinație unică de led screen high resolution și un concept video nou în România: video mapping. Ecranele luminoase de peste 200 de metri pătrați de led screen se vor completa cu explozia de lumini a laserelor performante și cu jocurile de umbre de pe scenă.

De asemenea, zeci de dansatori vor performa înconjurați de videoproiecție, într-un spectacol uriaș de lumini, care va transforma Liberty Parade Arena într-un loc din care nimeni nu și-ar mai dori să plece până în zori de zi.

Pe lângă invitatul special al serii, DJ-ul american Roger Sanchez, fanii muzicii dance vor avea ocazia să-i vadă și să-i asculte pe DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu, Christian Green, Cristi Stanciu, DJ Allen și DJ Kruger. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Iulie 2012
Stire din Monden : Andreea Marin, vacanță în Bodrum
Pagina a fost generata in 1.2434 secunde