"Poker" a avut premiera de gală la CinemaPro

340
"Poker", în regia lui Sergiu Nicolaescu, a avut premiera de gală vineri, la CinemaPro.
La prezentarea celei de-a doua comediei din cariera lui Sergiu Nicolaescu, au mai luat parte, pe covorul roșu, alături de regizor, actorii din rolurile principale, Cătălina Grama (Jojo) și Valentin Teodosiu, alături de fani și reprezentanți ai presei.
"Poker" îi aduce în rolurile principale pe Horațiu Mălăele, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Ion Rițiu, Mircea Diaconu, Jean Constantin, Vasile Muraru și Cătălina Grama (Jojo). De altfel, Valentin Teodosiu și Vladimir Găitan fac parte și din distribuția piesei de teatru omonime, de Adrian Lustig, montată de Alexandru Tocilescu la Teatrul de Comedie din Capitală.
v v v
O producție a MediaPro Pictures, filmul "Poker" prezintă povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie și care, odată ajunși la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros (Claudiu Vițelaru), mafiotul care își dorește, prin orice mijloace, să acceadă în politică (Titel Pangică) sau medicul fără conștiință (Horia Vrabete). Senatorul corupt are o amantă mai tânără, o fostă damă de companie care iubește banii și filmul "Poștașul sună întotdeauna de două ori", o mătușă Tamara, pe care, de fapt, o cheamă Alexandrina (Alexandrina Halic) și care trebuie "să albească" un milion de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7928 secunde