Ponturi pentru un sex reușit: harta punctelor erogene ale femeilor

2248
Ponturi pentru un sex reușit: harta punctelor erogene ale femeilor - leowomanerogenouszones-1330878257.jpg
Nu uitați niciodată că zonele erogene secundare ale femeii sunt mai multe și mai diverse și că ele sunt esențiale pentru atingerea plăcerii extatice.

1. Părul și pielea capului: din motive încă destul de puțin cunoscute, această regiune extrem de vascularizată pare a fi mai sensibilă la femeie.

2. Fața: Epiderma feței femeii este mai fină, prin urmare ea este cu mult mai sensibilă decât cea a bărbatului. Acest aspect este perfect adevărat și pentru buze, pentru pielea frunții, pentru cea a tâmplelor sau chiar pentru pleoape.

3. Gura: fiind foarte excitant, sărutul este mai întâi un mijloc mai intim de a face cunoștință. Din nefericire însă, în cazul anumitor cupluri, sărutul "se uzează" cu timpul.

4. Gâtul: este foarte sensibil, atât la exterior cât și la interior. Cel mai adesea, el este prima regiune, după față și gură, către care bărbatul coboară înainte de a se aventura mai jos.

5. Ceafa: senzațiile intense care sunt oferite de această zonă sunt mult amplificate, mai ales în partea cea mai de sus a coloanei.

6. Abdomenul: pielea abdomenului este foarte receptivă la toate formele de mângâieri și atingeri senzuale, la anumite femei.

7. Adâncitura spatelui: această regiune este un focar extrem de important al senzualității.

8. Fesele: fiind puțin inervată, regiunea fesieră, care este alcătuită și din mușchi, provoacă în realitate o gamă complexa de senzații erotice la femeile care sunt foarte vitale și trezite erotic.

9. Coapsele: mângâierile foarte incitante realizate la nivelul feței interioare a coapselor corespund unui adevărat semnal sexual "bombă", care este cu atât mai excitant cu cât urcăm mai sus către bazin.

10. Sânii: puterea erogenă a sânilor este atât de mare încât poate conduce, dacă nu la orgasm (în cazul femeilor extrem de senzuale), cel puțin pe pragul acestuia în cazul multora dintre femei.

10. Clitorisul: stimularea manuală directă, cu buzele sau cu limba a glandului clitoridian duce la stări de orgasm de o intensitate copleșitoare.

11. Punctul "G": el se află plasat în vagin și se găsește cam la 2-3 cm sub deschizătura uretrei. (sursa: sexgen.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 03 Martie 2012
Stire din Monden : Ovidiu Lipan Țăndărică se însoară
Pagina a fost generata in 2.7892 secunde