Poți să te faci de râs în timpul sexului?

615
Sexul, deși nu ne place să-l asociem cu penibilul, mai ales că acum nu visezi, chiar ești goală și expusă în fața altei persoane, te poate aduce în ipostaze vulnerabile.

Te afli în fața bărbatului de care ești îndrăgostită în toată splendoare ta, trăind cu el un moment de mare intimitate. Întrebarea este: oare chiar te poți face de râs în timpul sexului?

Pentru unele femei răspunsul la întrebare este da, ele neștiind un lucru esențial: bărbații vor să obțină plăcere sexuală de două ori și jumătate mai mult decât femeile, dacă ne luăm după activitatea lor cerebrală, comparativ cu a noastră, arată cnn.com.

În timpul sexului bărbații se pot concentra exclusiv pe obținerea satisfacției sexuale, dar femeile mai au încă de învățat. În mod instinctiv reprezentantele sexului frumos gândesc mai intens și mai emoțional în timpul sexului. Cum traducem asta? În timp ce tu crezi că el se uită la burtica ta și încerci din răsputeri să o ascunzi, el vede șolduri voluptoase, pe care vrea să le atingă.

Există mai multe griji pe care femeile și le fac în pat în mod nejustificat.



Iată în ce situații îi subestimezi interesul sexual și atracția pe care o simte pentru tine, crezând că sigur te-ai făcut de râs în ochii lui:

1. Gafezi în timp ce îi faci sex oral: lui îi place senzația pe care o simte atunci când îl stimulezi așa, de aceea nu e obligatoriu să știi cine știe ce tehnici. Dacă eviți greșelile fatale din timpul sexului oral, care-i rănesc zona intimă, și îl stimulezi simultan și cu mâinile nu va avea de ce să se plângă. În plus, faptul că nu ești experimentată la acest capitol îl face să ajungă la concluzia că nu ai exersat prea mult sexul oral cu alți bărbați înainte. Iar acest lucru îl face să respire ușurat, nicidecum să te judece sau să râdă de tine.

2. Nu te-ai epilat: noi punem mult accent pe acest aspect și este normal. Când te dezbracă vrei să arăți și să te simți impecabil. Cele două merg mână în mână. Totuși, nu are sens să îi spui că nu poți să mergi la el sau să-l refuzi când îți face avansuri, doar pentru că ai rămas fără cremă depilatoare sau baterii la epilator. Iubitul tău nu te va desconsidera, doar pentru că, ocazional, te prinde nepregătită... să porți o fustă sau să faci sex. Doar în prima variante există riscul să te faci de râs.

3. Celulită, burtică și sâni mici: iată trei defecte majore după tine, de care iubitul tău nici nu se sinchisește în timpul sexului. Potrivit unui studiu realizat pe 3500 de femei, 98% dintre ele nu sunt mulțumite de silueta lor, și în medie, majoritatea femeilor își face griji despre aspectul fizic la fiecare 15 minute! Unde mai pui că o treime din femei nu vor să apară goale în fața partenerului de cuplu, iar un sfert ar renunța la trei ani din viață ca să aibă greutatea ideală! Oare câți bărbați sunt de părere că aceste griji tipic feminine își au rostul? Citeste mai departe...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Aprilie 2011
Stire din Monden : Prima întâlnire se lasă cu sex?
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Monden : Aruncă prejudecățile din pat
Luni, 11 Aprilie 2011
Stire din Monden : Sexul sigur
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Monden : S-a rupt lanțul de iubire
Pagina a fost generata in 3.1351 secunde