Poziții sexuale pentru ejaculare feminină

3751
Poziții sexuale pentru ejaculare feminină - 928c8de50a03a84d1b0a89b5846d77b3.jpg
Și femeile ejaculează în timpul orgasmului, dar doar atunci când punctul G a fost stimulat cum trebuie. Ejacularea se produce prin eliminarea unui lichid incolor prin uretră care nu este urină, ci un produs asemănător spermei, care provine de la glandele Skene, denumite și prostata feminină. În momentul eliberării lichidului, simți o altfel de senzație decât aceea că urinezi. Ejacularea feminină este însoțită de o plăcere deosebit de intensă, care te înmoaie. Practic, experimentezi senzațiile unui orgasm tipic masculin.
Pentru a cunoaște și tu orgasmul însoțit de ejaculare, nu trebuie decât să știi care sunt pozițiile sexuale și mișcările care stimulează punctul G, astfel încât să se declanșeze și ejacularea în timpul orgasmului.

Iată cinci poziții sexuale care declanșează ejacularea feminină!

1. Cea mai bună poziție din care poate ejacula o femeie este poziția misionarului, cu picioarele pe umerii bărbatului. Practic, îți ridici pelvisul atât de mult, încât el îți stimulează foarte intens punctul G cu penisul. Poziția îți permite să îți atingi clitorisul. Roagă pe iubitul tău să se aplece peste tine și să facă mișcări scurte de penetrare pe un ritm constant, pentru a te face să ejaculezi.

2. O altă poziție care îți stimulează cum trebuie punctul G este cea în care te așezi pe o masă, cu tălpile sprijinite de marginea ei, iar iubitul tău stă în picioare în fața ta. Roagă-l să te strângă de șolduri și să dicteze el mișcările. Tu nu trebuie decât să te apleci un pic pe spate, sprijinindu-te în mâini, pentru a obține unghiul potrivit de penetrare.


Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Februarie 2011
Stire din Monden : Uite cum vrea el sa fii
Marţi, 15 Februarie 2011
Stire din Monden : Cel mai bun sex durează 7,5 minute
Marţi, 15 Februarie 2011
Stire din Monden : Cele mai populare produse din sex-shop
Pagina a fost generata in 4.8639 secunde