Scoate ghearele și fă sex sălbatic! Arată-i iubitului că ești o leoaică în pat!

940
Scoate ghearele și fă sex sălbatic! Arată-i iubitului că ești o leoaică în pat! - 6bd6fefd83b8f587d04c5e9be48648fa.jpg
În viața oricărui cuplu apar momente de monotonie care ar trebui evitate pe cât de mult posibil pentru a nu se ajunge într-o situație prea greu de îndreptat.
Nu numai bărbații sunt "datori" să spulbere plictiseala. Și femeile pot face același lucru și chiar cu mai mult succes decât domnii, e nevoie doar de puțină imaginație și de latura sălbatică din fiecare.


Iată mai jos cum poți să-i arăți iubitului că ești o leoaică în pat:

1.Sări pe el când ai chef să faci sex - Arată-i iubitului tău când ai chef să faci sex că ai nevoie de el ca să te facă să te simți în al noulea cer. Intră în cameră, rupe-ți hainele de pe tine, dezbracă-l și lipește-l de perete.

2. Folosește-ți ghearele ca să te joci cu el - Unghiile pot provoca senzații cât se poate de intense. Joacă-te pe corpul lui cu unghiile, plimbându-le în sus și în jos pe abdomenul sau pe spatele lui . Studiile au demonstrat că persoanele excitate nu simt la fel de tare durerea, iar un pic de duritate poate intensifica orgasmul.

3. Fă sex în sălbăticie - Sexul în natură dă o senzație de liberatet totală, iar lipsa telefoanelor mobile va face atmosfera mai relaxată.


Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Februarie 2011
Stire din Monden : Uite cum vrea el sa fii
Marţi, 15 Februarie 2011
Stire din Monden : Cel mai bun sex durează 7,5 minute
Marţi, 15 Februarie 2011
Stire din Monden : Cele mai populare produse din sex-shop
Pagina a fost generata in 3.2205 secunde