Premiile sindicatului actorilor de la Hollywood

280
Filmul "Inglorious Bastards" al regizorului Quentin Tarantino a obținut sâmbătă premiul pentru cea mai bună distribuție acordat de principalul sindicat al actorilor de la Hollywood, transmite AFP. Premiul Screen Actors Guild (SAG) este un bun indicator a ceea ce urmează să se întâmple la Oscaruri, care vor fi decernate la 7 martie.
Principalul "contracandidat" al peliculei lui Tarantino a fost "Avatar"-ul lui James Cameron, numărul unu în prezent în box office-ul mondial.
În ultimii doi ani, filmul distins de sindicatul actorilor a obținut și Oscarul pentru cel mai bun film: "Slumdog Millionaire" (2009) al lui Danny Boyle și "No Country for Old Men" (2008), al fraților Joel și Ethan Coen.
Christoph Waltz, care interpre-tează în "Inglorious Bastards" rolul unui ofițer german, a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.
Jeff Bridges (60 de ani) a primit, pentru rolul său din "Crazy Heart", premiul pentru cel mai bun actor, iar cea mai bună actriță a fost desem-nată Sandra Bullock în "The Blind Side". Ambii fuseseră distinși și la ce-remonia Golden Globes, fiind acum considerați mari favoriți pentru Oscar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5715 secunde