Prima ieșire mondenă a Prințului Nicolae! Își ia rolul de moștenitor în serios

610
Prima ieșire mondenă a Prințului Nicolae!  Își ia rolul de moștenitor în serios - printulnicolaesize1-1349122589.jpg
Prințul Nicolae, nepotul regelui Mihai a sosit de câteva zile în România, însă și-a făcut deja debutul în lumea mondenă. De curând, tânărul de 27 de ani a participat la un eveniment, alături de nume sonore a showbiz-ului românesc. Principele și-a făcut debutul într-un mod natural, fără fițe, atrăgând deja admiratori.


Zilele trecute, nepotul regelui Mihai, Nicolae, a fost invitat de marcă la lansarea unui nou model BMW. După ce a vizionat exponatele showroom-ului, a stat de vorbă cu gazdele și a dat interviuri presei, Prințul Nicolae a plecat la bordul unui autoturism clasa "mini", oferit cadou de organizatori. Tânărul, care este de câteva zile la noi în țară, a fost primit cum se cuvine. Nu cu un cal alb, ca în poveștile cu prinți, ci cu o mașină de sute de cai putere.

Pentru cei care nu știu cine este Prințul Nicolae, vă reamintim că tânărul în vârstă de 27 de ani, pe numele întreg Nicolae Medforth Mills este nepotul Regelui Mihai. Până acum a fost prezent la toate evenimentele importante ale familiei regale. Deși va fi moștenitorul coroanei românești, după mama și mătușa sa, tânărul este un nonconformist și a dus până acum o viață modestă, în Marea Britanie. De câteva zile s-a întors în România, unde vrea să se stabilească și să se lanseze în afaceri.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numă-rat și Gheorghe Hagi, care a devenit primul posesor din România al modelului auto proas-păt lansat, și Andreea Esca. Vedeta TV a venit însoțită de familia ei și de un cățeluș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Regele Mihai, invitat în Parlament
Pagina a fost generata in 0.2593 secunde