Prințul Harry a înscris golul decisiv într-un meci de fotbal din Noua Zelandă

99
1
Prințul Harry a înscris golul decisiv într-un meci de fotbal din Noua Zelandă - harry-1431775208.jpg
Prințul Harry a înscris golul decisiv în ultimele secunde ale unui meci de fotbal jucat în compania unor juniori "kiwi" sâmbătă, în ultima zi a turneului său în Noua Zeelandă, potrivit Agerpres.ro.



În timpul meciului Harry a purtat un tricou alb inscripționat pe spate cu numele Wales și și-a condus echipa spre o victorie cu 7 — 6 la Auckland. Meciul a fost organizat pentru a promova Campionatul Mondial FIFA Under-20, competiție găzduită de Noua Zeelandă și care începe la 30 mai.

Premierul neo-zeelandez John Key a descris jocul prestat de prinț drept "fluid" și a adăugat că i-ar putea oferi un loc în echipa națională All Whites.

Premierul John Key nu a fost singurul care a apreciat performanțele fotbalistice princiare. Tuyi Byamana, 14 ani, coechipier al prințului Harry, a declarat cu entuziasm că reușita din ultimele secunde ale partidei a fost "uluitoare". "Ar trebui să joace în Premier League. Amândoi ținem cu Arsenal — așa că suntem ca și frați", a spus el.

În ceea ce-l privește, prințul Harry a caracterizat turneul în Noua Zeelandă drept 'epic fun'. "Nici măcar nu mai știu câte mâini am strâns, sunt mii și mii de oameni cu care m-am întâlnit". El a descris modul în care a fost primit în această țară drept "tipic Kiwi".

În cele 8 zile ale turneului prințului a participat la un feroce dans ritual haka alături de militari neo-zeelandezi, a vâslit pe râul Whanganui într-o canoe tradițională maori și a participat la un concurs "quiz" într-un pub. Mii de oameni, printre care numeroase tinere, l-au întâmpinat pe prințul în vârstă de 30 de ani în orașele și orășelele prin care a trecut. Afluxul de tinere femei a fost și mai mare în condițiile în care Harry mărturisea recent că se gândește să-și întemeieze o familie și să aibă copii.

Prințul Harry părăsește sâmbătă Noua Zeelandă îndreptându-se direct spre Anglia unde urmează să-și cunoască nepoțica, prințesa Charlotte.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Monden : Prințul Harry se teme de...
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Actual : Prințul Harry a ajuns la Polul Sud
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Actual : Prințul Harry a ucis un lider al talibanilor
Pagina a fost generata in 1.6653 secunde