Fotbal / FC Voluntari a promovat în premieră în Liga 1

205
1
Fotbal / FC Voluntari a promovat în premieră în Liga 1 - stadionfcvoluntari1-1431774877.jpg

Articole recomandate

FC Voluntari, echipă înființată în anul 2010, a promovat în premieră în Liga 1 de fotbal, cu trei etape înainte de încheierea sezonului Ligii a II-a, după victoria cu 4-1 înregistrată sâmbătă, pe teren propriu, în fața formației ACS Rapid CFR Suceava, în etapa a 7-a din play-off, transmite Agerpres.ro.



FC Voluntari, care este la a treia promovare consecutivă, are un avans de zece puncte față de Academica Argeș, care a remizat la Brăila (0-0), și nu mai poate fi ajunsă de aceasta.

ACS Poli Timișoara (Seria a II) își asigurase deja promovarea în eșalonul de elită al fotbalului românesc.

Rezultatele etapei a 7-a din play-off

Seria I

FC Voluntari — ACS Rapid CFR Suceava 4-1

ASC Bacău — FC Gloria Buzău 4-0

CF Brăila — ACS FC Academica Argeș 0-0

FC Voluntari ocupă primul loc, cu 70 puncte, urmată de ACS FC Academica Argeș, 59 puncte, FC Gloria Buzău, 46 p, ASC Bacău, 42 p, ACS Rapid CFR Suceava, 41 p, CF Brăila, 35 p.

Seria a II-a

CS Mioveni — CS Unirea Tărlungeni 3-1

CS FC Olimpia 2010 Satu Mare — CS Metalul Reșița 1-1

ACS Poli Timișoara — ACS FC Olt Slatina 3-0 (FC Olt s-a retras din campionat și pierde meciurile la ''masa verde''.

ACS Poli Timișoara se află pe primul loc, cu 61 puncte, urmată de CS Mioveni, 49 p, CS Metalul Reșița, 45 p, CS Unirea Tărlungeni, 40 p, ACS FC Olt Slatina, 34 p, CS FC Olimpia Satu Mare, 32 p.



Comentează știrea

rodica
16 mai 2015
proiect

Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2938 secunde