Probleme în paradis? Brigitte l-a pus la punct pe Ilie în plină stradă

364
1
Probleme în paradis?  Brigitte l-a pus la punct  pe Ilie în plină stradă - iliesibrigitte-1385727544.jpg
Sunteți curioși cine cântă în familia fostului tenismen Ilie Năstase? Dacă ne luăm după ultimele imagini surprinse de fotoreporterii Click! cu cei doi, e clar că Brigitte e șefa absolută. Fotoreporterii Click! i-au surprins certându-se de zor în stradă, la nici o lună de la căsătorie, notează click.ro.

Proaspăt întorși din luna de miere petrecută la Veneția, Ilie Năstase și Brigitte au dat o tură, zilele trecute, până la un magazin de bricolaj din nordul Capitalei.

Aici, nevasta lui Nasty a făcut cumpărăturile singură și asta pentru că s-a ciondănit cu soțul ei chiar în fața magazinului.

După ce au parcat mașina, Brigitte s-a arătat total nemul-țumită de o problemă apărută la mașină și a început să se certe cu soțul ei în plină stradă.

Se pare că BMW-ul avea o problemă la roata din spate, iar bruneta l-a mustrat pe Nasty pentru că nu i-a dat atenție. Dacă Ilie a cedat imediat, Brigitte a devenit și mai revoltată.

După ce a plecat singură în magazin, ea a început să gesti-culeze și să se răstească la soțul ei, care se afla la vreo 30 de metri distanță. I-a trasat acestuia ultimele sarcini, iar apoi cei doi au intrat în magazine diferite, completează sursa amintită.

Comentează știrea

nino1
4 decembrie 2013
Probleme în paradis? Brigitte l-a pus la punct pe Ilie în plină stradă

fostului tenismen ...!? Correct este Tennis man sau Tennisman

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5674 secunde