Probleme în Paradis? Gerard Butler, tot mai solitar

299
Gerard Butler și românca Mădălina Ghenea s-au logodit în mare secret, lucru care ar fi trebui, să-i facă pe cei doi să fie în culmea fericirii. Dar din contră, lucrurile nu par să stea tocmai favorabil. Cei doi formează un cuplu de câteva luni bune, iar intențiile actorului cu românca par a fi cât se poate de serioase. Cei doi s-au logodit în mare secret, iar nunta se pare că ar urma cât de curând.


Cu toate acestea, actorul nu mai pare atât de entuziasmat ca până acum. Dacă până nu demult actorul era văzut numai la brațul Mădălinei, zâmbind larg și părând că este în culmea fericirii, câteva fotografii recente cu el lasă de înțeles că ar exista ceva probleme între ei. Gerard a fost surprins de paparazzi pe plajă, plimbându-se cu un aer melancolic, fără ca românca să mai fie lângă el. Părea supărat, abătut și deloc în apele lui.

Mădălina Ghenea (25 de ani) și Gerard Butler (44 de ani) s-au logodit în mare secret. La scurt timp după fericitul eveniment, Gerard Butler declara într-un interviu: "Relația noastră merge bine. Sunt mai fericit și mai calm, așa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăiești mai ușor".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1558 secunde