Cele mai frecvente minciuni spuse de bărbați

456
Cele mai frecvente minciuni spuse de bărbați - minciuna-1360069520.jpg
Încrederea contează mult într-o relație, dar realitatea este că bărbații le mint pe femei,  femeile îi mint pe bărbați, iar cei mai mulți susțin că minciunile sunt necesare pentru a evita micile răfuieli în cuplu.

Cert este că minciunile mici și dese nu sunt cheia unui mariaj reușit, dimpotrivă. Iată cele mai frecvente minciuni de sex masculin potrivit unui studiu britanic:


"Eu? Am absolvit ca șef de promoție"

Este o minciună spusă din orgoliu, menită să îl prezinte pe el într-o lumină cât mai bună. În general, bărbaților le este greu să își recunoască eșecurile. Modul în care cultura noastră definește succesul este important pentru el, așa că presupune că este la fel și pentru partenera sa.

"Sigur că îmi plac prietenii tăi!"

Este genul de minciună pe care o spune pentru a atrage femeia pe care o place. Cu toate acestea, dacă arată că vrea să petreacă timp cu prietenii tăi, nu minte.

"Nu pot să te sun. Nu știu nici măcar unde o să mă aflu"

Astfel de minciuni sunt unele triste, spuse atunci când relația se răcește. Pentru ca femeia să își dea seama ce vrea soțul ei să spună, trebuie să asculte atent nu doar conținutul, ci și modul în care se exprimă.

"Șeful concediază oameni. Dar nu-ți face griji, nu o să mă aflu printre ei"

Mulți bărbați au o atitudine paternă față de femeia pe care o iubesc, astfel încât mint pentru a o feri de griji. Aceste minciuni pot distruge însă chiar sentimentul de încredere pe care el speră să îl creeze.

"Rochia asta nu e prea strâmtă. Arată grozav!"

Acestea sunt minciuni care arată că îi pasă. Cu toate acestea, dacă el te minte este posibil ca alții să spună adevărul, ceea ce înseamnă că, menajându-ți sentimentele, nu îți face neapărat o favoare. Cea mai bună variantă este adevărul, dar spus cu tact.

"Iubito, ești cea mai bună"

Oamenii spun poate cele mai multe minciuni referitoare la sex. Poate este din cauză că este un subiect sensibil, dar și aici este probabil ca bărbații să mintă. La începutul unei relații, este normal să apară asemenea declarații, dar dacă le auzi tot timpul, tind să paralizeze relația, deoarece limitează comunicarea.

"Sigur, o să dau cu aspiratorul - imediat ce îmi trece durerea de spate"

Când minte astfel, o face pentru a evita să își enerveze partenera. Deși minciunile de acest fel sunt ocazionale, femeile nu pot să le ignore atunci când formează un tipar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cinci semne că e bun la pat
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Diverse : Plictiseala dăunează grav sănătății
Pagina a fost generata in 0.4182 secunde