Cinci semne că e bun la pat

658
Cinci semne că e bun la pat - buninpat-1360069619.jpg
Cele mai mici detalii din comportamentul lui te pot ajuta să-ți dai seamă dacă este bun sau nu în pat.Iată câteva semne pe care ar trebui să le urmărești dacă te interesează cum este în pat înainte să ajungi cu el acolo.


E un gentleman

În dragoste și în sex, lucrurile mici con-tează cel mai mult. Îți deschide ușa, îți trage scaunul, te sună să te întrebe ce mai faci în timpul zilei, toate acestea sunt semne că se gândește la tine.

Știe cum să te atingă

Un individ care vrea doar sex nu se va obosi prea mult să te atingă și când sunteți în oraș, la cină sau la teatru. Dacă este atent cu tine și te ține de mână sau îți așează cardiganul în timpul unei piese de teatru poate fi un semn că îi pasă de tine și dorește să se conecteze cu tine și în afara dormitorului.

Nu este totul despre el

Dacă te lasă să-i spui ce proiecte ai și îți dă și sfaturi, când crede că ai nevoie este un semn bun. Un tip care nu te găsește deloc interesantă va schimba discuția și va vorbi doar despre ce face el.

Nu se grăbește niciodată

Dacă se uită la ceas încontinuu nu este un semn bun dar dacă te lasă să vorbești în neștire și pe tine asta te face să te simți bine, tocmai ți-ai găsit un tip minunat. Acest lucru nu poate spune despre el decât că își dorește să se apropie de tine și să te facă să te simți confortabil.

Te face să te simți frumoasă

Nu exagerează cu complimentele însă știe exact când să-ți facă unul pentru a te simți minunat. Mulți tipi cred că a face un compliment îi face mai puțin bărbați, însă el nu gândește așa. Probabil te vei simți la fel de bine și când te vei găsi dezbrăcată în pat lângă el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Fun : Sex în tren cu martori
Pagina a fost generata in 0.2373 secunde